Франция - Сърбия и Белгия - Австралия са двата полуфинални

...
Франция - Сърбия и Белгия - Австралия са двата полуфинални
Коментари Харесай

Тази седмица са полуфиналите за Купа Дейвис

Франция - Сърбия и Белгия - Австралия са двата полуфинални мача за " Купа Дейвис ", които ще приковат вниманието на фанатиците на тениса през уикенда.

 Борис Бекер отхвърля парите да са повода за протеста на братя Звереви
Борис Бекер отхвърля парите да са повода за протеста на братя Звереви

Александър избира шампионат в Прага пред Купа Дейвис

Французите с Жо-Вилфред Цонга и Лука Пуй ще домакинстват на Сърбия в Лил на червени кортове. Добрата вест за тях е отсъствието на Новак Джокович, което ги прави безспорни любимци за класиране на край.

" Знаем, че имахме неприятен сезон за френския тенис, само че няма потребност да ни го припомнят всеки ден, това не е добър метод ", сподели капитанът на французите Яник Ноа. През 2010-а Сърбия победи на финала точно Франция.

Австралия ще гостува на Белгия в Брюксел и се надява да добави нов трофей във витрината. Австралийците са вторият най-успешен тим в историята на международното отборно състезание, За тях най-важно е какво ще покаже загадъчният Ник Кириос. Младата вяра може да завоюва необикновен мач и по-късно да се срине против скромен противник.

Останалите " кенгура " са Танаси Кокинакис, Джордан Томпсън и Джон Пиърс. Белгийците имат единствено двама положителни тенисисти: Давид Гофен и Стив Дарси. Но същите през февруари съумяха да отстраняват фаворизираните германци и в този момент са на крачка от край.

 Снимка 312383
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР