Франция реши да позволи на гражданите си да излизат навън

...
Франция реши да позволи на гражданите си да излизат навън
Коментари Харесай

Франция разреши излизането навън за осиновяване на домашен любимец

Франция реши да разреши на жителите си да излизат на открито за осиновяване на домакински любим от приютите за животни, макар прецизните ограничаващи ограничения поради ковид, поради които хората би трябвало да си стоят у дома, съобщи Агенция Франс Прес.

Вътрешното министерство заяви през днешния ден, че тази „ приемливост “ към милосърдни задачи ще е в действие от четвъртък, като решението е взето след апел от Обществото за отбрана на животните (ОЗЖ).

Организацията затвори своите 62 центъра за гости в сходство с формалните постановления за ограничение на контактите преди три седмици. Но в понеделник ОЗЖ прикани за преосмисляне и предизвести за претъпканост с хиляди животни, които чакат нов дом, добавя Българска национална телевизия.

Вътрешното министерство обаче слага някои условия при осиновяването на животни. Сред тях са, че изборът на домакински любим би трябвало да стане онлайн, а на срещата за осиновяването му би трябвало да отиде единствено един човек.

„ Това ще даде опция за съблюдаване на разпоредбите и да избави живота на многочислени животни “, показва министерството.

„ Имаме 5000 животни в нашите приюти при потенциал 6000 “, сподели президентът на ОЗЖ Жак-Шарл Фомбон. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР