Франция регистрира пореден рекорд на новите заразявания с COVID-19. За

...
Франция регистрира пореден рекорд на новите заразявания с COVID-19. За
Коментари Харесай

Нов черен рекорд на заразени във Франция - близо 60 000 за денонощие

 Франция записва следващ връх на новите заразявания с COVID-19. За последното денонощие те са над 58 хиляди. Това е вторият рекорден брой в страната в границите на четири дни. 

Данните станаха ясни, малко откакто Париж разгласи нови противоeпидемични ограничавания. Те включват възбрана за продажба на храна и питиета за вкъщи  в интервала сред 22 и 6.00 ч.

" Всеки прави най-хубавото, което може.. опитваме се на първо място да сме на открито, всички носим маска, внимаваме.., само че въпреки всичко би трябвало да продължим да живеем… Намерили сме добър баланс сред потребността от сигурност и потребността да живеем ", съобщи Виктор, гражданин на Париж. 

" Доверяваме се на представителите на стопанската система, на жителите, опитваме се да не сме прекомерно бюрократични и чакаме всеки да даде своя принос. Когато обаче има такива, които не съблюдават разпоредбите и излагат на заплаха здравето на останалите, тогава са нужни ограничаващи ограничения ", безапелационен е кметът на френската столица Ан Идалго. 

Точно преди седмица Франция наложи второто от началото на пандемията затваряне на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР