Франция променя досегашната си политика и обяви, че ще поставя

...
Франция променя досегашната си политика и обяви, че ще поставя
Коментари Харесай

Франция ще ваксинира с „АстраЗенека“ и възрастните

Франция трансформира досегашната си политика и разгласи, че ще слага имунизацията на „ АстраЗенека “ и на хора над 65 години, предават международните организации. По думите на здравния министър Оливие Веран става дума за хора сред 65 и 74 години със съпътстващи болести.
Миналия месец Париж утвърди имунизацията единствено за хора под 65 години, като уточни, че липсват задоволително данни по какъв начин тя работи при по-възрастните. Макар и имунизацията да се използва необятно във Англия, няколко европейски страни утвърдиха единствено лимитираното й прилагане.
Пред телевизия „ Франс 2 “ късно нощес Веран уточни, че възрастните могат да се снабдят с имунизацията от персоналните си лекари, лечебните заведения, а напълно скоро и от аптеките. На хората над 75 години ще продължат да бъдат поставяни имунизациите на „ Пфайзер “ и „ Модерна “.
През януари френският президент Еманюел Макрон съобщи, че имунизацията на „ АстраЗенека “ не е задоволително ефикасни при възрастните хора. Твърдението му беше отхвърлено както от учените, по този начин и от английските управляващи. С появяването на повече данни френснките валсти трансформираха позицията си. Досега във Франция са сложени 273 000 дози от имунизацията на „ АстраЗенека “ от получени 1.7 милиона кък края на февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР