Франция победи Гибралтар с 3:0 в мач от третия кръг

...
Франция победи Гибралтар с 3:0 в мач от третия кръг
Коментари Харесай

Франция не срещна затруднения и се наложи над Гибралтар

Франция победи Гибралтар с 3:0 в мач от третия кръг на квалификациите за европейското състезание по футбол през 2024 година

" Петлите " поведоха в резултата след единствено 3 минути игра. В собствен жанр Оливие Жиру засече с глава центриране в наказателното поле.

Орелиан Чуамени имаше добра опция да удвои преднината на гостите на стадион " Алгавре ", само че стреля в напречната греда.

Възпитаниците на Дидие Дешан получиха дузпа в последната минута на първата част за игра с ръка на неприятелски играч. Килиан Мбапе направи резултата 2:0.

След почивката международните вицешампиони продължиха да нападат. Антоан Гризман опита прехвърлящ удар, само че стреля в дясната греда.

Резервата Аймен Муели си означи автогол в 78-ата минута и оформи крайния резултат.

Също както и през първата част удар на Орелиан Чуамени още веднъж попадна в напречната греда. Минута по-късно Аксел Дизази " взе образец " от своя съотборник и стреля с глава в гредата.

Франция заема челната позиция в група " В " с цялостен актив от 9 точки. Гибралтар досега няма позволен гол и се намира на последното 5-о място.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР