Франция очаква пълната карантина за цялата страна да бъде удължена.

...
Франция очаква пълната карантина за цялата страна да бъде удължена.
Коментари Харесай

Франция очаква пълната карантина за цялата страна да бъде удължена

Франция чака цялостната карантина за цялата страна да бъде удължена. Според специалистите е невероятно да има резултат от изключителните ограничения в границите на в началото определения интервал от 2 седмици.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1552
Около 1200 са тежките случаи на ковид сега, половината от тях са пациенти под 60-годишна възраст.

Още 108 души са умряли от ковид във Франция, общият им брой доближи 372

Пълната карантина е от вторник, само че няма по какъв начин да има резултат в границите на две седмици, очакава се да бъде удължена. Френският президент Еманюел Макрон счита, че има доста хора по улиците и се подценява опасността.

Брифингите са един път дневно – единствено вечер, отдавана Франция тества всеобщо хора за ковид, над 10 000 са с позитивен резултат, само че това не отразява действителния броя. Сравним е броят на тежките случаи с оздравелите – към 1200.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Около Страсбург лечебните заведения трябваше да поемат огромната първа вълна там, армиатя оказва помощ най- към този момент там.

В региона на Париж лечебните заведения също поемат голяма вълна от пациенти.

Липса на защитни маски и дрехи за медицинския личен състав е огромен проблем, само че от Китай кацна втори аероплан с консумативи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1552  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР