Франция не случайно е станала синоним на стил, а интернет

...
Франция не случайно е станала синоним на стил, а интернет
Коментари Харесай

Как да бъдете като французойките

Франция не инцидентно е станала синоним на жанр, а интернет е цялостен със публикации от рода на " по какъв начин да се облечете като французойка ", " тайните на хубостта на парижанките ", " по какъв начин да декорирате дома си по френския метод " и така нататък Някои от тях дават ценнни насоки, други са надалеч от истината. Тук сме събрали няколко занимателни съвета за това по какъв начин да вкарате Франция в българското си всекидневие. Преди това едно едно симпатичните препоръки на френския модел Каролин де Мегре за това по какъв начин да спортувате " като французойка ".

Поръчайте чаша вино на обяд

Задължително би трябвало да е алено. Седнете и го изпийте умерено, без да бързате и с ясното схващане, че се наслаждавате на всяка глътка.

Използвайте шивач

Французойките не имат по доста облекла (обикновено класики като прави джинси, бяла риза, блейзър вид " Шанел ", типичен обувки на ток, барета). Затова пък всички им стои като изляно по тялото. Тайната е в използването на шивач, който да преправи облеклата ви по този начин, че да ви паснат идеално.

Дръжте се нехайно

Това си е вашият живот и би трябвало да се забавлявате. В нервите и бързането няма нищо френско. Както и в неприятното въодушевление.

Купете си чанта Chanel

За това ще ви би трябвало малко по-голям бюджет, в сравнение с за горните удоволствия. Но мислете за нея като за инвестиране - първо, тя в никакъв случай няма да излезе от мода; второ, цената й се резервира с времето; трето, когато я добавите и към най-семплия тоалет, получавате незабавен " френски " резултат.

Накарайте ги да желаят още

Французойката в никакъв случай не прекалява - както с аксесоарите в тоалета си, по този начин и с прекомерното вдъхновение. Дръжте се секси, само че хладко. Когато се постанова, несъмнено. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР