Франция настръхна срещу новата носителка на титлата за най-красива жена

...
Франция настръхна срещу новата носителка на титлата за най-красива жена
Коментари Харесай

Как изглежда новата „Мис Франция“ и защо външният ѝ вид разгневи французите

Франция настръхна против новата носителка на купата за най-красива жена в страната. Причината - за първи път от 103 години от съществуването на състезанието победителка стана момиче с къса коса .

                 

Ев Жил е 20-годишна студентка от Факултета по математика, родена в село покрай Дюнкерк в Северна Франция  Победата на прелестната французойка обаче не зарадва всички. В обществените мрежи французите започнаха да се възмущават , казвайки, че „ това въобще не е Мис Франция “.

Освен това мнозина взеха решение, че тялото на момичето е прекомерно „ безполово “ . „ Не ме интересува прическата, само че такова андрогинно тяло е обезпокоително “, написа консуматор в обществените мрежи. 

                 

Самата Ев дефинира присъединяване си в " Мис Франция " като " победа на разнообразието ". " Никой не трябва да диктува кои сте вие ", съобщи 20-годишната хубавица, която фактически беше единствената участничка в тазгодишния конкурс с късо подстригана коса.

                 

" Свикнали сме да виждаме красиви миски с дълги коси, само че аз избрах визия с къса коса ", показа тя след успеха си и добави, че " всяка жена е друга, всички сме неповторими ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР