Франция доказа след лабораторно изследване: в България чума по прасетата

...
Франция доказа след лабораторно изследване: в България чума по прасетата
Коментари Харесай

Агро Деси и Галя от НАП: оставки моментално

Франция потвърди след лабораторно проучване: в България чума по прасетата НЯМА. Защо под управлението на министър Деси Танева бяха изклани десетки хиляди животни, дали с цел да се усвоят небрежно - без процедури или с някакви "обратни " - десетки милиони лв. от близки на ГЕРБ и Движение за права и свободи компании за нула време? Защо от самото начало тя покриваше Българската организация по храните и нейния неведнъж продънил се и в пенсионна възраст началник Илиев - единствено да напомним, че и предишното лято той изтреби хиляди животни зорлем?

Понеже няма отговори на тези въпроси и за следващ път при нейно ръководство като министър на земеделието ни глобиха с милиони евро по фондовете от Брюксел - оставка неотложно.

Моментално би трябвало да подаде оставка и Галя Димитрова в Национална агенция за приходите, която си почиваше, макар че знаеше, че от април Национална агенция за приходите е протекъл с персоналните, кредитните, имотните и други секрети данни на над 4 милиона българи. Всеки от тях бе оценен на няма и лев и двадесет стотинки - нещо като кроасан или баничка от евтина сладкарница, откакто Комисията за отбрана на персоналните данни глобиха Национална агенция за приходите с 5,1 млн.лв.

Според необяснимото изказване на отрасловия, виновен и за следващ път тежко сгафил министър Горанов обаче оставки нямало да има, а щяло да има дори бонуси. Само подсещаме, че с тях на месец ваканцуващата Галя взема към 10 000 лева от страната. Пък нямало било пари за естествени айти-та в Национална агенция за приходите. Хайде не на нас тия.

Още повече, и санкцията, и наградите - все са от джоба на данъкоплатеца, от моя и твоя.

Така просто повече не става!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР