Франсис Нгану е определян от мнозина за „най-опасния човек на

...
Франсис Нгану е определян от мнозина за „най-опасния човек на
Коментари Харесай

Франсис Нгану удря с кроше в топките една от звездите в новия филм „Jackass“

Франсис Нгану е определян от мнозина за „ най-опасния човек на планетата “, тъй като е първенец на UFC в тежка категория. Ударите му са пратили не един и двама здравеняци в несвяст, само че за благополучие нито един от тях не е получавал кроше в слабините от камерунеца. Това обаче получава Ерик Еш в четвъртия филм от паметната поредност „ Jackass “ („ Кретените 4 “).

Идеята е следната. Еш приема да получи удар в топките от професионален войник в лека категория. Това единствено по себе си е предизвикателство, което малко на брой биха приели. Приятелите му обаче го карат да си постави превръзка на очите, с цел да не знае по кое време тъкмо ще пристигна ударът. Това обаче постоянно вещае изненади в шоуто. На сцената викат професионалния войник в смесените бойни изкуства, само че той надалеч не е от лека категория. За последния си мач Нгану тежи 113 кг., а единствено един взор върху физиката му може да ви убеди, че приказваме за същинска планина от мускули.

Тийзър бе пуснат през днешния ден в интернет, с цел да научим за сцената, само че занапред ни следва да разберем резултата. „ Кретените 4 “ се чака да излезе на огромен екран на 4 февруари.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР