ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Сенатът на Кентъки предостави двупартийна подкрепа

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Сенатът на Кентъки предостави двупартийна подкрепа
Коментари Харесай

Законопроектът за държавния бюджет, приет от Сената на Кентъки, ще увеличи подкрепата за училищата

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Сенатът на Кентъки даде двупартийна поддръжка в сряда вечерта за нов двугодишен държавен бюджет, който ще усили финансирането за K-12 учебни заведения, защото законодателите се приближиха до осъществяването на най-голямата си отговорност на тазгодишната законодателна сесия.

Бюджетният законопроект утвърди Сената с 36-1 гласа, с цел да премине към Камарата, която се чака да даде дефинитивно прекосяване на разходен проект в четвъртък, преди законодателите да стартират удължена отмора.

Мярката съставлява подписващ политически документ на щата и завършването на двугодишния бюджет беше най-голямата задача за законодателния орган на супермнозинството от Републиканската партия, когато тазгодишната сесия стартира първоначално януари. Окончателната версия беше артикул на сесии на договаряния от законодателни водачи през последните дни.

Републиканските сенатори се концентрираха върху разноските за държавни учебни заведения K-12 в щата Блуграс, до момента в който разпространяваха бюдж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР