Франк Лампард има ясни идеи за работата си в Челси.

...
Франк Лампард има ясни идеи за работата си в Челси.
Коментари Харесай

Франк Лампард: Реалист съм

Франк Лампард има ясни хрумвания за работата си в Челси. Легендата на клуба одобри предизвикването да води лондончани, макар че има да се оправя с много проблеми това лято. " Сините " са осъдени и нямат право да притеглят играчи, а най-хубавият им футболист през последните години Еден Азар мина в Реал Мадрид.

Лампард съобщи, че ще разчита на играчи, които са подготвени да се раздават за клуба, а не той да е крачка към предстоящ техен трансфер: " Искам играчи, които не са тук, с цел да минават и за тях това да е стъпка към различен клуб. Феновете правят оценка пристрастеността, упоритата работа, играчи, които обичат емблемата ".

Челси преподписа с някои от младите си надарени играчи, като остана единствено Калъм Хъдсън-Одой, чийто контракт изчита идващото лято. Новият управител на лондончани на два пъти е провел диалози с играча преди заминаването на отбора за Япония. Хъдсън-Одой не се приготвя с тима, защото още се възвръща от травма в ахилеса.

Frank Lampard -

“I don’t want players passing through, using Chelsea as a stop gap. I only want players who feel the club, like the Drogba’s and Terry’s did during my playing period”. pic.twitter.com/akeSQbiw0A
— Simon Phillips (@SiPhillipsSport) July 18, 2019
" Има две неща. Едното е футболната страна, в която имам присъединяване, и подписването на договорите, в което не вземам участие. Да кажа, че съм убеден, би означавало, че съм осведомен с всеки детайл, което не е по този начин. Това зависи от клуба. Това, което знам, е че клубът желае да преподпише с Калъм. Играчът знаем аз какво мисля, приказвах с него. Мисля, че той може да бъде значима фигура за този тим ", разяснява Лампард.

Франк не си слага съответни цели, само че упоритостта му е Челси да е " конкуретноспособен ". “Реалист съм, съобщи той. - За мен е доста значимо разбирателството с играчите. Искам те са се усещат удобно, да са окуражени. Ще изисквам от тях, само че в това време те ще могат да разчитат на мен.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР