Франческо Камарда е едва на 14 години, но вече може

...
Франческо Камарда е едва на 14 години, но вече може
Коментари Харесай

Дете-чудо чупи рекорди в школата на Милан

Франческо Камарда е едвам на 14 години, само че към този момент може да се похвали с върхове, които са били непостижими за звезди като Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Младият нападател, който към този момент си завоюва отлична известност като част от академията на Милан, с това, че играе против футболисти от по-високи възрастови групи, бележи по 5.5 гола на мач.

Футболният скаут Скиаболата Морбида дефинира Камарда като „ един от най-резултатните нападатели в страната “.

Младият футболист осъществя 247 гола в единствено 40 срещи за юношите на Милан през сезон 2017/18, когато е едвам на 8 години. След това той вкарва 172 гола в 31 мача през акция 2018/19. Според скаута, геният на „ росонерите “ е осъществил 64 гола в 16 мача през 2019/20, което значи, че има 483 гола в 87 мача през този тригодишен интервал.

Франческо Камарда към този момент даже направи дебют за националния отбор на Италия до 15 години.

Daily Star твърди, че през юни тази година Камарда има 485 гола на юношеско равнище, макар че от този момент е отбелязал два пъти и за тима на Милан, само че при възрастта до 16 години.

14-годишният нападател също по този начин взе присъединяване в отбора на Милан до 17 години в шампионата през предишния месец. Той стартира мача като титуляр един до друг с другия нападател Лука Мартинаци, който е на 16 години.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР