Франческа е в шок. Получава електронен фиш със снимка на

...
Франческа е в шок. Получава електронен фиш със снимка на
Коментари Харесай

Съпруга даде на КАТ 3 бона за снимка на мъжа си, за да го хване с друга

Франческа е в потрес. Получава електронен фиш със фотография на фамилния автомобил. Шофирал брачният партньор ѝ Паоло. Сниман е в Модена. Той носел халката си, само че до него в колата е Илария. Казал на жена си Франческа, че е в офиса си в Рим за няколко дни. Заради неговия и още голям брой такива случаи санкциите в Италия към този момент няма да идват със фотоси.
Прочетете още
Ако бе похарчил 20 евро за нискотарифен аероплан до София, италианецът нямаше да има този проблем. Оказва, че Италия изостава с 13 години от България. Там от 2 седмици не пращат фотоси на колите, които са се движили с превишена скорост. Поводът са издънки с неофициалните половинки.

Унас да не се пращат фотосите е процедура от 13 години. Причината е надалеч по-българска - тонерът бил безценен. Оттогава санкциите се пращат по пощата единствено с изложение на нарушаването.

Преди тази смяна обаче е имало не един и два абсурда поради фрагменти с любовници. Родна звезда да вземем за пример предложила 3000 лв. рушвет, с цел да получи фотографията за превишена скорост на брачна половинка си. Двамата били в бракоразвод, а на нея ѝ трябвало доказателство, че мъжът ѝ изневерява. Усъмнила се по мястото на нарушаването - централен столичен бул., до момента в който сякаш бил в интернационална командировка. От Пътна полиция не дали фотографията на дамата, написа " 24 часа ".

Кадрите могат да бъдат получени в КАТ, само че единствено от притежателя на автомобила. На места желаят такса от 2,50 лева на съображение, че това е документ. Още левче се заплаща, в случай че поискате да я получите на диск. Някои полицейски дирекции даже не дават фотографията, а единствено я демонстрират. Ако притежателят на колата каже, че не е карал той, фрагментът може да бъде забелязан и от индивида, посочен като водач.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР