Франчайзът за Роки е болна тема за Силвестър Сталоун, около

...
Франчайзът за Роки е болна тема за Силвестър Сталоун, около
Коментари Харесай

Филмът на раздора между Силвестър Сталоун и Долф Лундгрен

Франчайзът за Роки е болна тематика за Силвестър Сталоун , към която артистът към този момент един път изрече разочарованието си, че няма безусловно никакви права върху него. Макар и филмите да са толкоз известни точно поради артиста.
 Силвестър Сталоун, Ъруин Уинклър и нападките против продуцента поради правата над Роки
Защо Силвестър Сталоун се усеща ограбен

Актьорът не може да преживее, че няма права върху...

В края на предходната седмица този самобитен мазол беше настъпен още веднъж с новината, че се приготвя spin-off, който ще носи името Drago . И да, ще бъде фокусиран върху Иван Драго (Долф Лундгрен) и неговият наследник Виктор Драго (Флориан Мунтеано), който видяхме в " Крийд 2 ".

Тази вест разгневи Сталоун, който във към този момент заличен пост в Instagram много остро атакува концепцията и продуцентите. Според Collider, Силвестър Сталоун е написал, че за следващ път жалкият 94-годишен продуцент и неговите глуповати деца желаят да изтръскат от прахта следващ обичан воин.

Актьорът засяга Ъруин Уинклър и синовете му Чарлз и Дейвид, които държат правата върху Роки и всички останали персонажи. Сталоун се извинява на почитателите, тъй като в никакъв случай не е желал героите да бъдат изследвани от тези паразити.

Уточнява също по този начин, че таи почит към Долф Лунгрен, само че е отчаян, че не му е споделил нищо за присъединяване си в плана. " Дръжте същинските си другари близо ", приключва Сталоун. Яростта му е оправдана, тъй като точно той основава облика на Роки през 1976 година
 Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен, фотосите на
Как фотосите на " Роки IV " са заплашили живота на Силвестър Сталоун

Едва ли някой желае Долф Лундгрен да го удари

Долф Лунгрен побърза да вкара някои разяснения. В профила си в Instagram той написа, че към момента няма утвърден сюжет, режисьор, нито са подписани някакви покупко-продажби. Той персонално обаче е останал с усещането, че Силвестър Сталоун ще бъде забъркан като продуцент или като артист.
 Флориан Мунтеану,
Как се става машина

Флориан Мунтеану знае най-добре

Лундгрен разяснява също, че поддържа контакт с господин Балбоа, визирайки Сталоун, с цел да са спокойни почитателите, че всичко сред тях е наред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР