Фран Дрешър „очаква с нетърпение“ подновяването на преговорите между синдиката на актьорите и холивудските студия следващата седмица

...
Президентът на SAG-AFTRA Фран Дрешър се подготвя да поднови преговорите
Коментари Харесай

Президентът на SAG-AFTRA Фран Дрешър се подготвя да поднови преговорите с Алианса на филмовите и телевизионни продуценти следващата седмица.

Преговорите ще бъдат възобновени между синдиката на актьорите и представителите на студиото в понеделник, два месеца и половина след като над 160 000 членове на гилдията излязоха на стачка и една седмица след като Гилдията на писателите на Америка и AMPTP постигнаха предварително договорно споразумение.

„Щастливи сме, че WGA постигна споразумение, но един размер не пасва на всички“, каза Дрешър пред CNN в четвъртък. „Очакваме с нетърпение да подновим преговорите с AMPTP.“

Преговарящите от SAG-AFTRA ще се срещнат с няколко ръководители от компании-членки на AMPTP, за да изработят нови телевизионни и театрални договори, според синдиката.

SAG-AFTRA и WGA поискаха промени в договора, свързани с остатъците от стрийминг и изкуствения интелект. Актьорите също искат по-добри разходи за преместване на актьори, работещи извън щата или страната, и ограничени дълги паузи между телевизионните сезони, за да се даде на актьорите повече стабилност, докато имат договор.

WGA гласува да разреши на своите членове да се върнат на работа след предварителното споразумение, постигнато тази седмица.

SAG-AFTRA е в стачка от 14 юли.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР