Фракциите на управляващите в Бундестага партии - Християндемократическият съюз (ХДС)

...
Фракциите на управляващите в Бундестага партии - Християндемократическият съюз (ХДС)
Коментари Харесай

Управляващите в Германия искатда се забрани знамето на Хамас

Фракциите на ръководещите в Бундестага партии - Християндемократическият съюз (ХДС) / Християнсоциалистическият съюз (ХСС) и Социалдемократическата партия на Германия (СДП) - единомислещо се оповестиха на терористичната група " Хамас " в Германия.

„ Не желаеме знамената на терористични организации да се веят на немска земя “, разяснява Торстен Фрай, заместник-ръководител на фракцията на ХДС/ХСС в Бундестага, в изявление за " Велт ам Зонтаг ".
 Откъде у ХАМАС се взеха подводници за битка с Израел? Откъде у ХАМАС се взеха подводници за битка с Израел?
Неочаквани вести идват от израелско-палестинската конфликтна зона. Ако за безпилотните самолети на бойците от Хамас е било известно и...

Според политика възбраната за знамето на " Хамас " в Германия може да бъде явен сигнал за израелците, живеещи в Германия. Предвижда се съответната норма да добави член 86 от Наказателния кодекс на Германия, който не разрешава разпространяването на принадлежности за агитация от организации, чиято активност е противоконституционна. По самодейност на ХДС/ХСС и СДП този параграф може да бъде допълнен със възбрана на знаците на организации, приети от Европейския съюз за терористични. В допълнение към " Хамас ", в случай че поправките бъдат признати, тази възбрана ще включва атрибутите на ляворадикалната палестинска организация PFLP, която също има поддръжници в Германия.

По време на в Близкия изток през май 2021 година немското държавно управление осъди ракетните офанзиви на " Хамас " против Израел от Ивицата Газа като „ терористични “.

На фона на нов кръг на принуждение в района на Близкия изток в Германия се организираха редица анти-израелски митинги, участниците в които носеха със себе си, наред с други неща, атрибути на придвижването " Хамас ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР