(FOX 2) - Кандидат за открито място в Сената на

...
(FOX 2) - Кандидат за открито място в Сената на
Коментари Харесай

Вторият кандидат за Сената на САЩ твърди, че са му били предложени 20 милиона долара, за да откаже офертата, да се състезава срещу Рашида Тлайб

(FOX 2) - Кандидат за намерено място в Сената на Съединени американски щати от Мичиган твърди, че са му били препоръчани 20 милиона $ да се откажат от акцията си и вместо това да се кандидатират против конгресмена от Детройт Рашида Тлайб.

Насър Бейдун написа в обществените медии, че е бил потърсен от „ про-израелското лоби “ с предложение да се кандидатира против Тлайб – вторият сходен случай седмица откакто претендентът за Сената Хил Харпър писа за сходна оферта.

В обявата си в понеделник сутринта на X Насър сподели, че Комитетът по публични въпроси на Американския Израел „ има смелостта да допусна, че даже бих обмислил да взема стотинка от тях. "

" Произраелското лоби ще направи всичко допустимо, с цел да в профил всеки от Конгреса на Съединени американски щати, който се опълчва на техния дневен ред и цялостната им недвусмислена поддръжка за Израел, добра, неприятна или апатичен ", сподели той в прикачен видеоклип.

Той не разпознава дали съответно лице се е обърнало към него с оферта,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР