Фотошопът е едно от най-големите предимства на новото време. Всеки

...
Фотошопът е едно от най-големите предимства на новото време. Всеки
Коментари Харесай

Как да създаваме успешни снимки без фотошоп

Фотошопът е едно от най-големите преимущества на новото време. Всеки може да си построи собствен съвършен интернет облик, основан на добре редактирани фотоси. Думата фотошоп се трансформира в нарицателно за всички стратегии за култивиране на фотоси, които ни разрешават да променим нашите несъвършенствата. Нещата от време на време обаче излизат отвън надзор и корекциите са забележими от километри. Има редица образци за родни звезди, изпатили си от тези стратегии. За да не ви се постанова да се червите пред почитателите си, сме ви подготвили няколко трика, с цел да изглеждате добре на фотоси без да употребявате фотошоп. 

Поза

Правилната поза е един от най-важните детайли, с цел да се харесате на фотография. Важно е да намерите за себе си най-хубавия вид, в който да позиционирате тялото си. Това естествено става на правилото проба-грешка. Дори супер моделите си имат обичани пози за фотография, посредством които демонстрират най-хубавите си черти. Ето ви и един game changer за фотоси – когато изпънете единия крайник малко пред другия, ще изглеждате по-високи и стройни. 

Виж още: Вижте каква хубавица е щерката на президента Радев, с какво се занимава и още

Дрехи 

Дрехите доста трансформират формата и силуета на тялото ни, изключително когато сме гледани в снимков формат. Заради това е значимо да подбирате облекла по ваш размер, с цел да не наподобяват все едно са взети назаем от другар. Понякога удобството ни играе неприятна смешка, тъй като облеклата наподобяват по-обемни, а оттова и ние сме по-едри в сравнение с действително сме. 

Светлина

Светлината е значима при всеки вид снимка. Заради това е хубаво да не я пренебрегвате и при вашите фотоси. Вероятно ви се е случвало да видите няколко ваши разнообразни фотоси от един и същи ден и да се изумите какъв брой доста трансформира фрагмента положителната светлина. Именно поради това сега са толкоз съвременни измежду инфлуенсърите кръг лампите за телефони, които ви дават оптимално добра светлина когато и да е на деня. 

Виж още: Тя умее провокацията най-добре: Емили Ратайковски се завърна и го направи зашеметяващо

Добър ъгъл

Ъгълът на снимане е също толкоз значим, колкото и самата поза. Така че, в случай че не можете да позирате, е значимо да имате другари, които могат да снимат добре. Както повелява интернет хуморът – имаш ли другар с нюх за снимка, имаш всичко.

Изображение: https://www.istockphoto.com/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР