Фотоконкус Моята зелена България“ стартират Младежки център – Добрич, и

...
Фотоконкус Моята зелена България“ стартират Младежки център – Добрич, и
Коментари Харесай

Стартира фотоконкурс Моята зелена България

Фотоконкус „ Моята зелена България “ започват Младежки център – Добрич, и Европа директро – Добрич. Целта на състезанието е децата и младежите да уловят в един фотографски кадър безкрайната хубост в необятната природа на България и да пречупят през своя взор концепцията за “зелена ” промяна – съхранена природа, ограничение на резултатите от климатичните промени, първокласен живот с чист въздух и други

Право на присъединяване имат деца и младежи от страната на възраст сред 12 и 19 години, разпределени в две възрастови групи: 12-15 години и 16-19 години.

Участниците в състезанието би трябвало да показват до три авторски фотоси, направени в интервала 2022-2023 година, във формат JPEG с оптимален размер на фотографията до 10 МB всяка. Фотографиите би трябвало да са съпроводени с малко заглавие, информация за мястото, на което е направена фотографията, трите имена на участника, години, адрес, телефонен номер (за противоположна връзка). Важно изискване е фотосите да са истински, без тяхното снимане да е излагало на риск здравето и живота на техния създател и/или други участници.

Снимките би трябвало да бъдат изпратени в интервала от 18 април до 18 май 2023 година на адрес [email protected].

Гласуването за избор на най-достойните за премия фотоси ще стане посредством, в интервала 22-29 май, а резултатите ще бъдат оповестени на 30 май на уеб страниците и фейсбук страниците на уредниците на състезанието:

Победителите ще получат предметни награди, а церемонията по награждаването ще се състои при започване на м. юни 2023 г.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР