Фотоизложба на тема Хубава земя – хубави хора на разградския

...
Фотоизложба на тема Хубава земя – хубави хора на разградския
Коментари Харесай

Фотоизложба „Хубава земя – хубави хора” откриха в Областна администрация в чест на 6 септември 

Фотоизложба на тематика „ Хубава земя – хубави хора ” на разградския фотограф Минка Христова бе открита в Областна администрация Разград по случай Денят на Съединението 6 септември. 

 „ За мен е чест и наслаждение тези прелестни снимки, запечатали хубостта на България и Лудогорието, да бъдат показани тук. Хубавата земя ражда хубави хора и тъкмо това е видяла през фотообектива си Минка Христова ”, съобщи при откриването регионалният шеф Драгомир Златев. Според него нашият народ има всички учредения да се гордее, както с историческото си минало, по този начин и с неповторимата хубост на родната природа. 

 „ Моята обич към фотографията е от ученическите ми години. По обучение съм математик, а по специалност – счетоводител. Цифрите носят точна информация и може би по своему са красиви, само че човек таи в себе си и блян за различен вид хубост и аз я откривам през обектива. С фотосите си съумявам да я запазя и да споделя претърпяното с други хора ”, сподели Минка Христова. 

 „ Хубава земя – хубави хора ” е нейната трета независима галерия. Фотографиите обгръщат интервал от последните осем години. На тях са запечатани най-вече пейзажи от района, само че и красиви места от други краища на България. Обективът е уловил и облиците на нашенци в тяхното пъстро и разнолико всекидневие. 

 Експозицията може да бъде забелязана от посетителите в Областна администрация до края на октомври, след което ще бъде показана и на други места в града и района, като това ще бъде конкретизирано в допълнение.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР