Фотоизложба "Младите хора за правата на човека” подредиха във фоайето

...
Фотоизложба "Младите хора за правата на човека” подредиха във фоайето
Коментари Харесай

Подредиха фотоизложба Младите хора за правата на човека в Монтана /снимки/

Фотоизложба "Младите хора за правата на човека” подредиха във фоайето на Младежки дом в Монтана, оповестиха от локалната администрация. Изложбата показва фотографии, послания и картини от младежи, които показват своето схващане за правата на индивида. Събитието се осъществя по самодейност за повишение на демократичната подготвеност и разбирането за правата на индивида измежду младежите, изпълнявана от Фондация "Партньори - България " в съдействие с Академия по права на индивида, Норвегия и финансиран в границите на Фонд "Активни жители България " с финансова поддръжка, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.
"Проектът се осъществя в общините Монтана, Вършец, Благоевград и Гоце Делчев и завършва идната година ", показа Анета Калчева от фондация "Партньори- България "
На 1 юни младежите рисуваха с деца на Монтана. "Децата ни заредиха с страсти ", описа Силвина Петрова.
Издадена е специфична просветителна брошура по тематиката. Фотоизложба "Младите хора за правата на човека” ще остане във фоайето на Младежки дом в Монтана до 15 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР