Фотографът, носител на награда Пулицър“ Дейвид Хюм Кенърли в четвъртък

...
Фотографът, носител на награда Пулицър“ Дейвид Хюм Кенърли в четвъртък
Коментари Харесай

Бивш член на фондацията на Форд нарича Лиз Чейни „единственият човек на тази планета“, достоен за награда след пренебрежение, което той казва, че е над Тръмп

Фотографът, притежател на премия „ Пулицър “ Дейвид Хюм Кенърли в четвъртък отбрани някогашния представител на Лиз Чейни, R-Wyo., откакто подаде оставка от Фондация Форд поради отхвърли й да я прегледа за своя орден за отличителна социална работа, неуважение, което той твърди, че е предизвикано от опцията някогашният президент Доналд Тръмп да завоюва тазгодишните президентски избори.

В писмото си за овакантяване на Борда на Фондацията на Форд като настойник, Кенърли твърди, че Чейни, изявен съперник на Тръмп, е бил отхвърлян неведнъж за най-високата премия заради боязън от отмъщение от Тръмп, в случай че той печели преизбирането.

„ Ако фондацията, която носи името на Джералд Р. Форд, няма да устои на тази действителна опасност за нашата народна власт, кой ще го направи? “ Кенърли написа в писмото си, като се базира на вероятен втори президентски мандат на Тръмп.

По време на изявление в четвъртък за „ Morning Joe “, Кенърли сподели, че един от дребното хора, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР