Фотографът на новините от Филаделфия и пилотът на хеликоптер, които

...
Фотографът на новините от Филаделфия и пилотът на хеликоптер, които
Коментари Харесай

Фотографът на Chopper 6 на Action News, пилотът загина при катастрофа в Ню Джърси, идентифициран от „опустошена“ станция: „Сърцата ни се разбиват“

Фотографът на новините от Филаделфия и водачът на хеликоптер, които починаха при злополука в Ню Джърси във вторник нощ са разпознати от станцията.

Загиналият фотограф е 45-годишният Кристофър Дохърти от Орланд, Пенсилвания, а водачът е 67-годишният Монро Смит от Гленсайд, Пенсилвания, заяви WPVI на уеб страницата си.

И двамата са работили с локалния магазин от години.

„ Съкрушени сме от новината, че двама от разширеното ни семейство 6ABC бяха изгубени нощес, когато Chopper 6 падна, до момента в който се връщахме от задача в Джърси Шор “, сподели представител пред The ​​Post в изказване.

>

„ Сърцата ни се късат, когато изпращаме нашите най-дълбоки съболезнования и молебствия към техните фамилии, близки и всички в US Helicopters “, сподели станцията.

Двойката се връщаха във Филаделфия, откакто изпълняваха задача на Джърси Шор, когато хеликоптерът падна във Вашингтон Тауншип в Ню Джърси Пайн Барънс малко след 20 часа.

Причината за злополуката остава в развой на разсл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР