Фотографът Фелия Барух скочи срещу участничката от Мастър шеф Савина

...
Фотографът Фелия Барух скочи срещу участничката от Мастър шеф Савина
Коментари Харесай

Фотографът Фелия Барух в неприятен сблъсък в центъра на София със собственичка на известна сладоледаджийница

Фотографът Фелия Барух скочи против участничката от " Мастър началник " Савина Николова. Двете са имали противен " конфликт " на реплики в центъра на София, научи Sofia24.bg . Ето какво споделя Фелия Барух във Facebook: 

Седя си аз в колата на мама, до момента в който очаквам тя да купи плодове на ъгъла на ул. " Сан Стефано “ и ул. " Марин Дринов “ в края на един доста мощен уикенд, в който сме си говорили за индивида, за това по какъв начин да си протягаме ръка, по какъв начин да описваме личните си истории и да слушаме тези на другите.

Та очаквам с кучето на задната седалка… и някакъв черен " Мерцедес " се забива в колата ни като се пробва да влезе от " Сан Стефано “ против знака на еднопосочната " Марин Дринов “. От вътре седи една жена и гледа…Гледа си просто в телефона. Не слиза, не подвига глава, не споделя " извинявай “.

Излизам от колата, и я запитвам:

" Какво правиш? “

" Правя каквото си желая, когато бързам! “, е отговорът…

Поглеждам я - аз може и да не съм доста добра с думичките, но за сметка на това с очите и паметта се оправям - и виждам лице, което съм снимала, виждам собственичката на " чистата като сълза “ сладоледаджийница " Савини ".

Мадам Савина…Елегантна, кара черен " Мерцедес ". Пазете се от нея, тъй като когато Савина бърза…  

Ето и мненията на столичани:

" Аз там не стъпвам. След тая преживелица ще го заобикалям от другия тротоар това място… другояче по фотосите наподобява усмихната, пък от вътрешната страна дяволите голо хоро играят… " ;

" Тия идиотки като си купят един " Мерцедес " се помислят за някви недосегаеми и законите за тях не важат " ;

" Наглостта и прозира отвред. За страдание наглостта към момента е образец за държание на доста хора " ;

" Споделям с отвращение, а и в този " обект " не припарвам.!!! " ;

" Чакам с неспокойствие това да стигне до Савина и да прочета следващото нейно излияние. Като това, в което обясняваше хората по какъв начин били дебели по гръцките плажове. Селско поведение, селски инфлуенсъри, селски маркетинг... " ;

" Не съм имал конфликт с госпожата, само че от предходната година не пазарим към този момент там... Такова неприятно поведение на личния състав! Изборът на хора е мениджърско решение! " ;

“Бързала " е очевидно да прави козунаци или кето хляба…Иначе е доста примерна и дейна гражданка, в случай че я чете човек. Колко му е да се извини и да опита някак да поправи малоумната си постъка. Едва ли би влезла в неразрешена улица в друга европейска столица, но нали е България, що да не?! ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР