Фотограф на принц Луис, който направи запомняща се снимка на млада кралска особа, номинирана за престижна награда

...
Аарон Чоун от информационната агенция PA, улови момента през юни
Коментари Харесай

Аарон Чоун от информационната агенция PA, улови момента през юни 2022 г. и други, които показват Луис в моряшки костюм, покриващ очите му , слагайки пръсти в устата си и гледайки нагоре към самолетите от балкона на Бъкингамския дворец.

Г-н Чоун е сред трима души, номинирани за Кралски фотограф на годината на годишните награди на Гилдията на фоторедакторите на Обединеното кралство.

p>

Фотографът на PA Джейн Барлоу, която направи една от последните публични снимки на покойната кралица, беше избрана за фотограф на годината в областта на изкуствата и развлеченията.

Снимката на покойния монарх, усмихнат до него камина в Балморал преди срещата с тогавашния министър-председател Лиз Тръс на 6 септември, само два дни преди смъртта на кралицата, стана разпознаваема за милиони.

Изображение: Покойната кралица и Лиз Тръс през септември 2022 г.

Подобни пози още повече от година по-късно

Принц Уилям и Кейт започват лятната ваканция с летящ старт на най-голямото военно въздушно шоу в света

Въпреки че измина повече от година, изглежда нищо не се е променило за Луис, който беше забелязан с подобно изражение на лицето през юли.

Присъства на Royal International Air Tattoo с родителите си, принца и принцесата на Уелс и неговите братя и сестри, Джордж, на 10, и Шарлот, на осем, Луис изглеждаше неспокоен, преди да запуши ушите си, когато самолет прелетя над него.

Принц Луис посещава военно въздушно шоу

Луис също открадна шоуто на Trooping the Colour, което отбеляза първия официален рожден ден на краля като монарх.

Голяма вълна, хващане на носа му и удар с двата юмрука във въздуха бяха сред нахалните жестове, които младият принц направи по време на кралското тържество през юни.

Фотографи от The Times, Daily Telegraph, Getty Images, Yorkshire Post, Reuters, AFP и работещите на свободна практика Джеф Мур, Райън Дженкинсън и Самир Хюсеин също са сред номинираните на тазгодишните награди на Гилдията на фоторедакторите на Обединеното кралство.

Церемонията ще се проведе в Лондон на 16 октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР