Фотограф на дивата природа засне невероятни снимки на две катерички,

...
Фотограф на дивата природа засне невероятни снимки на две катерички,
Коментари Харесай

Катеричка си сложи тиква на главата

Фотограф на дивата природа снима невероятни фотоси на две катерички, които си играят с издълбана тиква, като едната даже съумява да си я постави на главата, оповестява Фокс нюз.

Today in adorable news...
— Tim Young (@TimRunsHisMouth) Шведският фотограф Герт Веген съумял да се снабди с неповторимите фрагменти с помощта на това, че постоянно давал храна на рунтавелките.
 
По думите на шведа фотосите му описват цяла една история и са подобаващи за Хелоуин. " Бих могъл да си ги показва и като танцуващи скелети, тъй като катериците са благи, само че те имат и своя тъмна страна. Те могат да бъдат извънредно нападателни! "

Curious squirrel looks like a Halloween ghoul as it pokes its head inside a carved pumpkin. Video taken by Geert Weggen.
— Karen (@KLovesNature) Герт се сприятелил с гризачите, когато си купил къща в шведските планини преди осем години. Той почнал да ги тренира, като им давал храна. Ако желал да ги снима с молив, просто го намазвал с фъстъчено масло и те попадали в необикновен кадър. Вероятно по същия метод били снимани и с тиквата-фенер.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР