Фотограф, който е работил за рапърката Megan Thee Stallion, е

...
Фотограф, който е работил за рапърката Megan Thee Stallion, е
Коментари Харесай

Обвиниха рапърката Megan Thee Stallion в тормоз

Фотограф, който е работил за рапърката Megan Thee Stallion, е завел иск против нея в съд в Лос Анджелис по няколко обвинявания, оповестяват Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес.

Емилио Гарсия упреква изпълнителката, че го е принудила да гледа интимности сред нея и друга жена, скоро след което го е уволнила непозволено. Фотографът също по този начин насочва обвинявания към рапърката, че като неин чиновник е бил измъчван, засрамван поради тежестта си и не е получавал заслужено възнаграждение. 

Megan Thee Stallion’s Former Cameraman Claims He Was Forced To Watch Her Have Sex In New Harassment Lawsuit
— Forbes (@Forbes)
След случката, по време на която е станал очевидец на ласките ѝ с друга жена в автомобил, " движещ се посред нищото " в Ибиса, Испания, Гарсия е бил предизвестен от Megan Thee Stallion в никакъв случай да не разисква какво е видял. Тя също така го е нагрубила поради непотребните му килограми. 

В жалбата Емилио Гарсия показва, че се е почувствал " обезпокоен, потиснат и афектиран " от случилото се.

Алекс Спиро, юристът на 29-годишната Megan Thee Stallion, сподели, че тя ще оспорва в съда целящите да я злепоставят обвинявания на Гарсия. 

Megan Thee Stallion sued by former cameraman after rapper allegedly had sex in front of him: lawsuit
— Fox News (@FoxNews)
Фотографът стартира работа за рапърката, известна най-много с частите си WAP и Hot Girl Summer, през 2018 година В последна сметка след митингите му против изискванията на труд през юни 2023 година тя взема решение да спре да употребява услугите му.

Megan Thee Stallion към този момент влезе в заглавията, когато канадският рапър Тори Ланес я простреля в крайници след пиянско холивудско празненство през 2020 година, за което беше наказан на 10 години затвор предишното лято.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР