Фото салон Пловдив 2022 се провежда под патронажа на FIAP,

...
Фото салон Пловдив 2022 се провежда под патронажа на FIAP,
Коментари Харесай

Канят за участие във фото салон Пловдив

Фото салон Пловдив 2022 се организира под патронажа на FIAP, HPS и НСФА „ Янка Кюркчиева “ и е с поддръжката на община Пловдив – част от Културния календар на града под тепетата.

Каним всички експерти и фенове на най-младото 8-мо изкуство – фотографията, да споделят най-въздействащите си фрагменти в следващото ни издание. И тъй като сме едно от все по-ценените интернационалните фотографски събития провеждани в България, за нас продължава да е вяра да виждаме от ден на ден и по-добри родни създатели измежду многото мощни участници от близки и далечни страни и континенти.

ШЕСТ раздела :
1. Отворен черно-бял
2. Отворен ЦВЕТЕН
3. ПРИРОДА
4. ФОТОЖУРНАЛИЗЪМ (TRAD)
5. ПОРТРЕТ и ТЯЛО
6. ГРАДСКИ ЖИВОТ

ПЕТ членно жури от 3 разнообразни страни

ЕДНА огромна премия – КУПА и общо над 1 50 награди

Нововъведеното през 2021 година гратис присъединяване за младежи на възраст от 16 до 21 година (в 2 раздела по персонален избор) продължава и през 2022! Искаме и през тази сложна за всички година да подтикваме още веднъж всички млади фотографи, за които заплащането на такса, е сериозна спънка за присъединяване в сходен конгрес. През 2021 година имаше наградени младежи от Словения и Индия.

Всеки участник ще получи два албума – печатен и DVD.

Миналогодишния печатен албум е с рейтинг от 5 звезди на FIAP!

КРАЕН СРОК 14 Май 202 2

Салонът не приема фотографии, които към този момент са взели участие (включени във финалната селекция) в предходните издания!Пълен правилник, календар, такси и типове заплащане, жури, награди и формуляри за онлайн присъединяване на:
www.photosalon-plovdiv.com
На всички участници – ДОБРЕ ДОШЛИ и триумф!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР