Форумът ще се проведе на 13-ти февруари от 09.30 часа

...
Форумът ще се проведе на 13-ти февруари от 09.30 часа
Коментари Харесай

Искаш ли да увеличиш продажбите си онлайн?

Форумът ще се организира на 13-ти февруари от 09.30 часа в Интер Експо Център.

Етаргет инициира събитието в желанието си да поддържа компаниите с дребен и междинен размер. За тях уредникът дава опция при закупуване на билет за семинара, посетителите да получат бонус за реклама в платформата на Етаргет България. И още: след попълване на къс въпросник за по-малко от 4 минути, определени компании ще получат късмет да посетят форума, без да закупуват билет.

Двамата лектори – Радослав Благоев и Христо Николински – са подготвили настоящи за маркетинга и продажбите тематики, от които гостите да извлекат на практика изгоди и да приложат в ежедневните си старания за увеличване на продажбите и известността на бизнеса.

По време на събитието ще чуете съответно по какъв начин да накарате страстите на клиента да работят във ваша изгода, по какъв начин да им влияете, да се погрижите за вашата уникалност онлайн, да продавате повече посредством методите на въздействие в цифровия маркетинг. Очаквайте и механически аспекти на нови цифрови услуги, в които ще ви вкара шефът на Етаргет България – компанията е част от европейското семейство на Етаргет в седем страни и работи с над 20 000 клиенти.

Имате ли визия по какъв начин сполучливо да позиционирате вашите услуги и артикули в качествени онлайн медии и по какъв начин запаметяващо се да изградите познаваемост на вашата марка? Ако се съмнявате, Христо ще покаже още благоприятни условия пред вас. Видео рекламата към момента е тренд в маркетинга и ще продължи да бъде по този начин, за това ще й бъде отделено особено място по време на форума.

Темите и полемиката по време на форума ще бъдат напълно отправни към практиката и ще ви бъдат потребни, в случай че вие сте:

маркетинг или рекламен експерт в дребна или междинна фирма; притежател на бързо разрастващ се бизнес; основател на компания, която продава онлайн и/или офлайн; управлявате онлайн връзка на вашия или непознат бизнес; търсите нови способи да завладеете чуджи пазари онлайн; имате потребност да надградите знанията си за продажбите посредством цифров маркетинг.

Можете да запазите своето място за наличие тук>>>

и ще получите и 200 лева
бонус за реклама в мрежата на Етаргет България.

Етаргет дава опция на определени от вас да посетят гратис събитието след попълване на къса анкета тук >>>


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР