Форум за интелигентни ИТ решения предстои в София Тех ПаркДигитализацията

...
Форум за интелигентни ИТ решения предстои в София Тех ПаркДигитализацията
Коментари Харесай

Мениджъри ще дискутират дигиталното бъдеще

Форум за интелигентни ИТ решения следва в София Тех Парк

Дигитализацията е призвана да понижи разноските, да увеличи продуктивността и да усили възвръщаемостта на вложенията (снимка: CCO Public Domain)

Какво следва след утрешния ден? Как изкуственият разсъдък, Интернет на нещата, огромните данни и другите нововъведения трансформират бизнеса и живота ни? Това са част от тематиките, които ще бъдат във фокуса на годишната конференция на Hewlett Packard Enterprise ръководена от Селектиум – „ Интелигентни ИТ решения. Посока: Изкуствен разсъдък ”.

Събитието, което ще се организира на 23 октомври в София Тех Парк, се чака да събере над 250 представители на частния и обществения бранш, бизнесмени, софтуерни иноватори и консултанти, представители на Неправителствени организации и медиите. Входът е безвъзмезден, само че се изисква регистрация на уеб страницата на конференцията.

Акцент в полемиките ще бъде по какъв начин мениджърите могат да трансфорат дигитализацията в сполучливо бизнес и софтуерно решение, което понижава разноските, усъвършенства продуктивността и усилва възвръщаемостта на вложенията и кои са софтуерните решения, на които фирмите могат да се доверят.

Форумът ще бъде открит от генералния шеф на компанията Ираван Хира, който ще приказва за бъдещото развиване на технологиите, последван от визионера Рик Вера и неговата стратегическа визия по какъв начин фирмите и техните мениджъри би трябвало да трансформират мирогледа си, в случай че желаят да отговорят на цифровите провокации на утрешния ден.

„ Много е значимо технологиите да улесняват метода, по който живеем. Затова ще споделим и по какъв начин такива решения оказват помощ на разнообразни идеални цели: в медицината – по какъв начин високопроизводителните калкулации оказват помощ за диагностициране и за намиране на вярното лечение; в околната среда – по какъв начин новите технологии оказват помощ за опазването й при измененията в климата и не на последно място – в битката с трафика с хора. Защото камерите за различаване на лица в действителност могат да създадат чудеса, с цел да се реши този международен проблем ”, разяснява Ираван Хира.

Темата ще бъде дискутирана и по време на софтуерна кръгла маса с присъединяване на представители на HPE, Red Hat, SAS, Veeam и VMware. В утринната част на конференцията ще вземат участие още Мартин Мозер, шеф „ Продажби на хибридни ИТ инфраструктури ” в HPE, който ще показа бъдещето на центровете за данни, Матиас Поп, шеф „ Продуктов мениджмънт за Primera и 3PAR ” в HPE, във фокуса на чиято презентация ще бъде платформата за интелигентни данни (Intelligent Data Platform), и Джоузеф Саруканян, старши управител „ Партньорски продажби ” за Европа, Близкия Изток и Африка в Aruba, част от HPE, който ще показа опита си в цифровата промяна по периферията.

Вторият полуден на събитието ще стартира с паралелни механически презентации на Андрзей Ковачук, старши проектант „ Решения ” в Red Hat, Корнел Попеску, старши систематичен инженер във Veeam, и Младен Кривокуча, старши систематичен инженер във VMware за страните от Адриатика и България. По време на сесиите ще бъдат показани технологиите на трите компании, които работят в цялостна синергия с решенията на HPE.
още по тематиката
С полемика на тематика „ Как изкуственият разсъдък трансформира промишленостите ” ще приключи конферентната част на събитието. В нея ще вземат присъединяване висши мениджъри от финансовия бранш, производството, телекомуникациите и други браншове, а модератор ще бъде Рик Вера. В интерактивна игра с публиката той ще раздаде няколко броя от неговия бестселър „ Мениджърите след утрешния ден ” („ Managers the Day After Tomorrow: Connect to Many, Engage Individuals ”) с подпис.

ИТ компании ще показват своите решения на особено проведено ревю в границите на събитието. По време на почивките ще бъде проведен софтуерен тур, за който всеки присъстващ може да се запише. Тех-обиколката включва презентации на щандовете на всички изложители, които ще показват последните си решения и ще са разполагаем на участниците за въпроси.

По време на събитието ще бъде награден спечелилият в интернационалното съревнование за световна скалируема оптимизация, което Институтът по осведомителни и информационни технологии – Българска академия на науките провежда по-рано през септември. Наградата в размер на 3000 евро, обезпечена от Hewlett Packard Enterprise ръководена от Селектиум, ще бъде връчена от нейния общоприет шеф Ираван Хира.

В края на конферентния ден лотария ще дефинира и печелившите късметлии, които ще си тръгнат от събитието с някоя от следните награди:  Ваучер за настаняване възложен от Кемпински Хотел Гранд Арена Банско; Уикенд тест драйв на електрическия автомобил i3, възложен от BMW България; Награди от Bang&Olufsen, безжични слушалки Beats Solo3 Club Collection, смарт часовници Fitbit Versa 2, Apple аксесоари и др.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР