Форум на иновативните училища в Бургас ще се проведе на

...
Форум на иновативните училища в Бургас ще се проведе на
Коментари Харесай

Бургаски училища ще представят ползите от иновативното образование във „Флора Бургас“

Форум на новаторските учебни заведения в Бургас ще се организира на 28 и 29 май в Експозиционен център „ Флора “. Събитието се провежда от Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения, Община Бургас и Регионално ръководство на образованието, а формалното разкриване ще бъде в 12.30 часа на 28 май.  
На него ИТ гимназията ще показа и най-актуална компетентност, която ще започва от септември - „ Програмиране на изкуствен интелект “. Новата образователна дисциплинираност, обвързвана с високите технологии, е препоръчана и се осъществя по концепция на кмета Димитър Николов.  
 Бургас започва национална осведомителна акция Заедно за по-добро белодробно здраве Бургас започва национална осведомителна акция " Заедно за по-добро белодробно здраве "
В Европейския ден за битка със затлъстяването медицинските експерти в общинското детско и учебно опазване на здравето се срещнаха с нов...
Част от презентацията ще бъде гласовият помощник Alexa, който е образец за това къде и по какъв начин може да бъде прибавен и накъде да се развива изкуственият разсъдък /AI/, както и обстоятелството, че бъдещето към този момент е тук и младото потомство би трябвало да бъде квалифицирано за него.  

Форумът на новаторските учебни заведения в Бургас е събитие, което ще събере и показа най-хубавите хрумвания за бъдещето на просветителната система. Това е мястото, където ще бъдат показани най-хубавите практики реализирани през последните две-три години и триумфите в тази тенденция.  
Презентации ще имат още Търговската гимназия, ОУ " Христо Ботев ", СУ " Йордан Йовков ", СУ " Константин Петканов ", ОУ " Петко Р. Славейков ", ОУ " Александър Георгиев - Коджакафалията ", Немска езикова гимназия " Гьоте ", СУ " Епископ Константин Преславски ", ЧОУ " Д-р Мария Монтесори ".  
 Димитър Николов: По-добре цялостни зали и стадиони, в сравнение с цялостни лечебни заведения Димитър Николов: По-добре цялостни зали и стадиони, в сравнение с цялостни лечебни заведения
По случай Деня на българския спорт през днешния ден са отворени за гратис прилагане от жители вратите на плувен комплекс „ Парк Арена ОЗК&...
Целта на новаторските учебни заведения е да правят целенасочена, планувана и следена смяна посредством въвеждане на новаторски практики, с които се вземат решение организационни и съдържателни проблеми в просветителния развой, а упоритостта е Бургас да се трансформира в център на новаторско обучение, което да обезпечава готови фрагменти за бизнеса и развиването на стопанската система. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР