Fortnite е една от видеоигрите, които изобилстват от различни вътрешни

...
Fortnite е една от видеоигрите, които изобилстват от различни вътрешни
Коментари Харесай

Диджеят Marshmello ще изнася концерт във Fortnite днес

Fortnite е една от видеоигрите, които изобилстват от разнообразни вътрешни събития. Изглежда студио Epic обича да основава спектакли в играта с разнородни допълнения за лимитирано време, които събират играчите. Тази събота обаче разработчикът избира да вдигне равнището на заглавието, организирайки относително извънредно събитие не просто за играта Fortnite, само че като цяло за цялата гейм промишленост.

Изглежда е поканен известният диджей Marshmello за почивните дни и да, той ще изнася концерт във Fortnite. Самият Marshmello (истинското му име е Кристофър Комсток) показа тази седмица в обществената мрежа Twitter, предупреждавайки почитателите да си отварят очите към Pleasant Park – съществуваща локация във Fortnite . Изпълнителят даже е обновил формалната си страница с концерти, записвайки парка като място на случката. Събитието ще се състои в 21:00 ч. локално време и безусловно всички са поканени – не ви е необходим виртуален билет, с цел да присъствате, просто отивате с другари и се радвате на музиката.

Все отново е значимо да отбележим, че диджеят Marshmello не е определен просто по този начин от студио Epic. Самият реализатор в действителност е постоянен състезател и почитател на играта Fortnite, като даже е печелил надпревари на Е3 събитието предходната година (заедно със стриймъра Ninja). Не би било извънредно даже да сте го виждали в играта. Във всеки случай колаборацията му със студио Epic несъмнено ще докара до едно ненадминато шоу довечера – даже и във видеоигра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР