ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида — Семейство от Индиана се наслаждаваше на

...
ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида — Семейство от Индиана се наслаждаваше на
Коментари Харесай

Момичето, което умря в пясъчна дупка на плажа във Флорида, е идентифицирано; спасители можеха да предотвратят трагедия, казват експерти

ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, Флорида — Семейство от Индиана се наслаждаваше на плажен ден в Лодърдейл-бай-дъ-Сий във вторник следобяд, когато огромната дупка, в която двете дребни деца копаеха пясъкът се е срутил, погребвайки ги живи, споделят чиновници.

Децата са разпознати от офиса на шерифа на Брауърд в сряда като 5-годишната Слоун Матингли и нейният 9-годишен брат Мадокс. Слоун нямаше пулс, когато парамедиците съумяха да я извадят от пясъка, и по-късно умря в болничното заведение. Мадокс също беше заровен, само че оцеля.

Експертите по океанско избавяне споделят, че гибелта на Слоун можеше да бъде предотвратена, в случай че на плажа имаше спасители. В други близки крайбрежни градове спасителите са инструктирани да описват на плажуващите за рисковете от копаене в пясъка и да стопират хората да копаят по-дълбоко от височината на коленете или към 2 фута; дупката, която двамата копаеха оня ден, беше сред 5 и 6 фута, споделят чиновници.

Но Лодърдейл край морето няма спасители, съгласно представителя на По...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР