Форс Индия са изпреварили Уилямс не само по отношение на

...
Форс Индия са изпреварили Уилямс не само по отношение на
Коментари Харесай

Уилямс: Започнахме сезона с бърза кола и финиширахме с по-бавна

Форс Индия са изпреварили Уилямс освен във връзка с точките в класирането при конструкторите, само че и в развиването на болида. Това призна техническият шеф на отбора от Гроув Пади Лоу.
Миналата година Уилямс водеха пред Форс Индия до Гран При на Италия, само че в последна сметка финишираха зад тях. Този сезон се надяваха да си върнат изгубеното и да застанат пред екипа на Виджай Маля, само че това не се случи.

Според Пади Лоу повода за загубата е в развиването: " Започнахме сезона с кола, която като цяла беше по-бърза от останалите. Завършихме с по-бавна. По отношение на представянето изгубихме от Форс Индия, тъй като въпреки и в двата екипа да се работеше по развиването в хода на сезона, те свършиха по-добра работа от нас ".

" Сега имаме за задача да наваксаме изгубеното и да напреднем още през зимата. Ще би трябвало да създадем по-голяма крачка с новата кола от тях. Рено също са ни конкуренция, тъй като израснаха през сезона ", добави Лоу и не пропусна да трансферира част от виновността и върху новобранеца Ланс Строл.

" През първата половина от сезона, когато колата ни беше по-бърза от машините на съперниците, не записвахме точки. Особено от страна на Ланс, който пропускаше благоприятни условия. Той беше в нов спорта тази година и беше обикновено да му е по-трудно. В последна сметка се получи композиция от два фактора - закъснение в развиването и пропуснати шансове от страна на водачите. "

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР