Формуляр за кандидатстване за работа на младия Стив Джобс, попълнен

...
Формуляр за кандидатстване за работа на младия Стив Джобс, попълнен
Коментари Харесай

Молба за работа, попълнена от Стив Джобс през 1973 година, се продава на търг за $175 000

Формуляр за кандидатстване за работа на младия Стив Джобс, запълнен от самия него, отива на търг. за работа на съоснователя на Appe е продадена за 175 000 $ през 2018 година и в този момент още веднъж е търг, който би трябвало да завърши на 24 март, предава Еntrepreneur.

Молбата за работа е от 1973 година, когато Джобс е единствено на 18 години и евентуално одеве е напуснал колежа " Рийд ", в Портланд, Орегон, където следва британска литература за шест месеца.

В молбата за работа има и правописни неточности, в това число и изписаното с дребна писмен знак фамилно име на Джобс. В описанието Джобс акцентира своя опит и специфичните си умения в региона на електронните технологии и цифровия дизайн.

Като предходен опит основателят на iPhone е написал " дизайнер и инженер в технологиите ", като още веднъж с дребни букви е записал името на Hewlett-Packard, от където е натрупал прочут опит в сферата.

Не се загатва до коя компания е била подадена кандидатурата.

През 1974 година предприемачът се причислява към компанията Atari като механик, където работи със Стив Возняк малко преди да основат Apple.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР