Формула за привличането наистина има и неин творец е природата.

...
Формула за привличането наистина има и неин творец е природата.
Коментари Харесай

Има 6 закона на привличането, които ръководят жените и мъжете

Формула за привличането в действителност има и неин създател е природата. Естествените закони, които невидимо и незабелязано ни движат напред, ни тласкат неумишлено към изборите ни в любовта. Законите на привличането и любовта от време на време могат да са най-объркващите на света и да провокират бурни страсти. Поетите и писателите не стопират да се пробват да разкодират тези закони в творбите си. Хората обменят опита си и разговаряйки с приятелите си също се пробват да разгадаят законите на любовта, с цел да открият най-сетне щастието.
Ето няколко общовалидни закона на привличането, които управляват дамите и мъжете в техния любовен път:

Мъжете са по-търпеливи към дамите, в сравнение с дамите са към тях
Въпреки че множеството хора считат дамите за по-търпеливи що се отнася до срещите, става известно, че в действителност мъжете са по-склонни да чакат дамата да се отзове на поканата им за среща повече от 7 дни за разлика от дамите, които чакат към 3 дни. Изследване, представено от уеб страницата yourtango.com демонстрира, че мъжете са подготвени да чакат приблизително 11,25 дни. Мъжете са с до 80% по-склонни от дамите да отидат на среща с някого, с който не са почувствали химия.

Гласът ни се трансформира, когато сме привлечени от някого
Изследванията демонстрират, че и мъжете, и дамите трансформират гласа си, когато беседват с някого, който възприемат като прелъстителен. И за двата пола височината на тона при диалект се повишава. Това е несъзнателен механизъм, който цели привличане на индивида, към който сме усетили благосклонности.

Красотата безусловно не може да бъде подценена
Първите усещания постоянно имат значение, даже човек да не си го признава. Красива жена или прекрасен мъж постоянно вършат усещане. Те първи биват видяни, тъй като атрактивните черти се открояват в тълпата. Много по-вероятно е да се радвате на вниманието на другите, в случай че сте красиви. Въпреки че хубостта е субективно разбиране, тя постоянно влияе на мозъка.

Жените са привлечени от мъже с кучета
Мъжете, които се грижат за кучета, са по-привлекателни за дамите. Инстинктът им подсказва, че такива мъже са способни да се грижат и за деца, да бъдат състрадателни и закрилящи. Много по-голям късмет да привлечете женското внимание имате, в случай че сте мъж и в случай че водите куче със себе си.

Мъжете в действителност избират дами в алено
Облечете алената си рокля, в случай че желаете да ви забележи някой мъж. Това не е мит, а действителност. Червеното несъмнено притегля мъжкото внимание, сочат изследванията. Ако една жена носи алено и се намира всред доста други дами, вероятността тя да бъде видяна и предпочетена от мъжете е по-голяма.

Жените в действителност са привлечени от мъже с благосъстояние и авторитет
Дори доста дами да не желаят да си го признаят, това също се оказва правилно и няма нищо общо с меркантилността. Желанието дамите да имат постоянен мъж с състояние и материална осигуреност се кодира още от древността, когато притежанията и запасите от храна са означавали опция за живот и продължение на гените. Еволюционното значение на благосъстоянието през днешния ден също остава кодирано в гените ни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР