Формула 1 е силно фокусирана върху развитието на дигиталните услуги,

...
Формула 1 е силно фокусирана върху развитието на дигиталните услуги,
Коментари Харесай

Формула 1 с безплатно излъчване по интернет


Формула 1 е мощно фокусирана върху развиването на цифровите услуги, съобщи Шон Братчес от управлението на Либърти Медиа. Като цяло проектите са за рационализиране на излъчването по интернет, за сметка на безплатното лъчение по ТВ. Феновете по света видяха, че тази година понижават каналите, които ще излъчват Ф1 шампионата със свободен достъп. Докато в България това е реалност в последните години, в други страни към момента имаше ТВ станции, които предаваха надпреварите гратис. Миналата седмица италианската РАИ също отпадна от този лист.

Братчес разясни, че новите притежатели възнамеряват актуализирана интернет платформа, само че не се ангажира с съответни периоди. "Сегашната сега единствено ни коства разноски, а почитателите не получават нищо извънредно " означи той. "Ще представим оферта за пряк достъп на почитателите както до живо лъчение, по този начин и до архивни материали. Ще има опция феновете да получават достъп до данните непосредствено от болидите. "

Братчес даде обещание още, че ще има гратис лъчение, както и стрийминг с доста повече благоприятни условия за същинските почитатели, който ще бъде заплатен. Досега Бърни Екълстън не искаше да развива цифровите услуги, настоявайки, че ТВ сигнал би трябвало да бъде извънреден. Либърти, обаче, са на мнение, че интернет не си пречи с малкия екран, а другите спортове са надалеч напред в това отношение.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР