Формирането на отделна народна република Тексас“ изглежда все по-вероятноСАЩ са

...
Формирането на отделна народна република Тексас“ изглежда все по-вероятноСАЩ са
Коментари Харесай

Медведев: САЩ са на ръба на конституционна криза и гражданска война

Формирането на обособена „ национална република Тексас “ наподобява все по-вероятно
Съединени американски щати са на ръба на конституционна рецесия и революция и образуването на обособена „ национална република Тексас “ наподобява все по-вероятно. Това написа в Telegram заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев.

" По един или различен метод Америка може да се изправи пред неразрешима конституционна рецесия и за дълго време да се потопи в бездната на нова, може би още по-разрушителна гражданска борба. А западният свят ще затаи мирис и ще огледа със боязън на американската неразбория. Това обаче си е техен проблем “, написа още Медведев.

Според Медведев " образуването на Тексаската национална република става все по-реално ". Той съобщи, че американската администрация показва цялостна некадърност да се оправи с миграционната рецесия, разразила се в един от най-големите американски щати.

" На неговия губернатор не му пукаше за позицията на Белия дом с нежния дъртак Байдън и стартира да възвръща оградите от бодлива тел. Всичко, с цел да се защищити от притока на мигранти, които неконтролируемо минават южната граница. Друг ослепителен образец за намаляване на надмощие на Съединени американски щати, което се случва от вътрешната страна вследствие на дейностите на самите американци “, сподели Медведев.

 „ И макар че разтърсванията в Съединени американски щати съдържат обилни опасности за световната непоклатимост, останалият свят, хрускайки пуканки, следи, не без зложелателство, офанзивата на неприятната болест на Пиндостан ”, разяснява Медведев.

На 22 януари Fox News заяви, че Върховният съд на Съединени американски щати е разпоредил премахването на 48-километров сектор от телена ограда на границата сред Съединени американски щати и Мексико в Тексас, сложена за битка с притока на незаконни имигранти. Решението на съда разрешава на граничния патрул да отстрани оградата, до момента в който тече процесът.

Националната армия на Тексас блокира достъпа на федералната гранична защита до сектор (с дължина към 4 км) от границата с Мексико по река Рио Гранде. Държавните управляващи неведнъж са заявявали, че администрацията на Съединени американски щати не охранява вярно границата, което е довело до увеличение на незаконните мигранти. Тексас стартира да ги изпраща с рейсове до огромните американски градове, в това число Вашингтон, Ню Йорк и Чикаго.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР