Формацията Демократична България, която включва Да, България, ДСБ и Зелените,

...
Формацията Демократична България, която включва Да, България, ДСБ и Зелените,
Коментари Харесай

”Демократична България” сезира ЕК за т.нар. гражданска конфискация

Формацията ”Демократична България ”, която включва Да, България, ДСБ и Зелените, ще сезира Европейската комисия с официално искане за старт на процедура против нарушение на съществени европейски контракти. КПКОНПИ нарушава базови правила под ”привидното наименования ”гражданска конфискация ”. Европейската комисия би трябвало да си отвори очите, че в България няма битка с корупцията, а нейно въоръжаване с редица принадлежности.
" За тежки закононарушения по углавен ред, за които е използван редът на конфискация съгласно Наказателния кодекс, са обезпечени гаранции за отбрана на главните им права, до момента в който на лица, които са оправдани или против които наказателното произвеждане е прекъснато, не се подсигурява равностойно равнище на отбрана. Ръководството на Демократична България смята това за логичен парадокс, а сходно състояние е несъвместимо с правилото на правовата страна ", се споделя в позицията.

В документа се споделя, че цялата процедура по приемане на този Закон не оставя подозрение за преследваната цел – цялостно покоряване на жителите и бизнеса на ползите на ръководещите. Самият закон се трансформира във властови произвол облечен във формално-правен камуфлаж.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР