FOREO, шведската технологична компания, предлагаща висок клас иновативни козметични продукти,

...
FOREO, шведската технологична компания, предлагаща висок клас иновативни козметични продукти,
Коментари Харесай

Beauty-tech гигантът FOREO с нов главен изпълнителен директор

FOREO, шведската софтуерна компания, предлагаща висок клас новаторски козметични артикули, има нов основен изпълнителен шеф – Борис Трупчевич. Стратегическата смяна в управлението влиза в действие от началото на 2021 г.

Борис Трупчевич ще ръководи FOREO през идващия ѝ деен интервал на нововъведения, които целят да трансформират козметичната промишленост напълно, дружно с създателя Филип Седич, който е и основателят на най-награждаваната продуктовата линия на компанията. Като основната движеща мощ зад марката и стратегическата му визия, Седич ще спомага за сполучливото въвеждане на новия основен изпълнителен шеф в служба, като ще продължи да поддържа триумфа на FOREO в идващите години с фокус върху създаването на нови революционни артикули.

Борис Трупчевич е медиен специалист с над 25 години опит, дълготраен изпълнителен шеф, някогашен общоприет управител на Styria Group Хърватия и деен член на Борда на Международната медийна асоциация INMA. Притежава богат опит в създаването на нови артикули и има мощна пристрастеност към дизайна, нововъведенията и новите цифрови технологии.

Професионалният път на Трупчевич включва многообразие от действия като продажби и маркетинг, основаване на наличие, ръководство на печатни и онлайн медии, цифрови интервенции. Той управлява цялостния развой по цифровизация на миналата компания, в която работи. Това включва създаване на редица просветителни стратегии, образования на чиновници и съставяне на Data Science екип (екип за обработка и разбор на данни). Неговите артикули, акции и новаторски начинания са спечелили повече от 100 интернационалните награди. Непредвидимите промени съпътстват всички позиции, които Трупчевич е заемал до момента, и по тази причина той е квалифициран да се оправи с всяка изненадваща обстановка.

Новият основен изпълнителен шеф споделя, че за него FOREO е било обич от пръв взор.

„ Още от първия миг бях същински въодушевен от смелостта, задачата и упоритостта на FOREO. Това, което компанията е постигнала до момента, е извънредно. Предстои ни обаче още доста. Трябва да мислим по-мащабно – по какъв начин влияем, с какво способстваме към огромната картина, по какъв начин да помогнем на хората да живеят по-добре. Да направиш даже един човек по-щастлив е дребна стъпка към огромния скок. Ако откровено помагаш на хората да се усещат по-красиви и уверени, то ти променяш живота им в по-добра посока. Именно в това ние във FOREO сме най-хубави “, съобщи Борис Трупчевич.

Основателят на компанията Филип Седич добавя: „ Можем да реализираме още толкоз доста. Последните 8 години бяха извънредно луди и динамични, само че това е единствено началото. FOREO унищожи и построи отначало цялата промишленост. Ние създадохме и наложихме наша лична категория. Това е голямо достижение! Въпреки това обаче знаем, че в нашия огромен свят ни е належащо време, с цел да се докоснем до всеки. Имаме да извървим дълъг път, до момента в който достигнем до всеки човек “.

Шведският козметичен и софтуерен бранд FOREO предлага нови стандарти за хубост и грижа: от серията LUNA – устройства за разчистване на разположение, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която вкара напълно нов метод за нанасяне на артикули за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби.

Подходът е дръзновен – марката не просто усъвършенства съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги унищожава и ги рестартира радикално, като подсигурява, че най-хубавите артикули не са привилегия единствено за хората с високи финансови стандарти. FOREO предизвиква увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и задачата е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 година и сега марката участва в 77 страни в света, като продължава да се разраства.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР