FORD обяви, че компанията поставя началото на доставките на екстремната версия

...
FORD обяви, че компанията поставя началото
на доставките на екстремната версия
Коментари Харесай

FORD стартира доставките на екстремиста MUSTANG MACH 1 в Европа. Вече е и в България

FORD разгласи, че компанията слага началото на доставките на рисковата версия MACH 1 на Mustang на територията на Европа.

Задвижването на FORD MUSTANG MACH 1 е поверено на специално доработен петлитров, V-образен, осемцилиндров бензинов мотор, който е в положение да генерира максимална мощност от 460 конски сили при 7500/мин и максимален въртящ миг от 529 Нм при 4600/мин, както и да предложи опция за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди.

Суперспортната версия също по този начин обещава изминаването на четвърт миля за 12.6 секунди, прекъсване от 100 км/ч до 0 за 31.8 метра и оптималната скорост на придвижване от 267 км/ч.

, който към този момент и на българския авто пазар, се предлага във версия с шестстепенна ръчна предавателна кутия TREMEC, на скоростният лост на която откриваме класическа бяла топка, както и с 10-степенна автоматична трансмисия, която е специално калибрирана на модификацията.



"Има причина Mustang да е най-продаваната спортна кола в света, само че MACH 1 ще издигне Mustang на друго равнище в сърцата на феновете на спортните коли от тази страна на Атлантика ", разяснява Матиас Тон, главен инженер на програмата Mustang Mach 1 в Европа. "Писта или път, това е най-способният Mustang на всички времена, който в миналото е достигал до Европа и повече от заслужен да носи легендарната емблема Mach 1 ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР