FORD обяви, че компанията е започнала производството на новата самозареждаема хибридна версия

...
FORD обяви, че компанията е започнала
производството на новата самозареждаема
хибридна версия
Коментари Харесай

FORD стартира производството на KUGA HYBRID. Обещава до 1000 километра автономност

FORD разгласи, че компанията е започнала производството на новата самозареждаема хибридна версия на новото потомство на SUV модела - KUGA HYBRID, като по този начин марката разпростира пълното модификационно хибридно портфолио на колата, в което към този момент попадат версиите Plug-In Hybrid и EcoBlue Hybrid.

Новата KUGA HYBRID, която се създава в завода на Ford във Валенсия, Испания, е оборудвана с хибридна задвижваща система, съществени детайли в която са 2.5-литров бензинов мотор, батериен елемент с потенциал от 1.1 kWh и електрически мотор. Системата автоматично дозарежда батерията по време на отмерено придвижване или по време на задействане на спирчаната система, обещавайки освен възможност за придвижване в чист електрически режим, но и смесен подобен, който може да продължи до 1000 километра.

От Ford споделят, че със междинен разход на гориво от 5.4 литра на 100 километра и резервоар с съдържимост от 54 литра, KUGA HYBRID обещава самостоятелност с към 30% по-голяма в съпоставяне със зареждаемата хибридна версиа на модела- Kuga Plug-In Hybrid, която обаче пък е в положение да предложи възможност за придвижване в чист електрически режим от до 56 километра.



Интересна оригиналност при новата KUGA HYBRID, която е един от общо 17-те електрифицирани автомобили, които компанията ще лънсира на пазара в Европа до края на следващата година, е фактът, че при нея хибридната система може да бъде комбинирана с интелигентната система за задвижване на четирите колела на марката Intelligent All-Wheel Drive.

KUGA HYBRID е налична в равнища на съоръжение Trend, Titanium, Titanium X, ST Line, ST Line X и Vignale, като дори базовата версия на SUV модела идва оборудвана със системата за свързаност FordPass Connect с функционалност Live Traffic, безжично зареждане на мобилен телефон и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР