Forbes Innnovation Forum ще даде отговор на един много важен

...
Forbes Innnovation Forum ще даде отговор на един много важен
Коментари Харесай

Forbes Innovation Forum търси иновациите в клиентскоцентричния подход

Forbes Innnovation Forum ще даде отговор на един доста значим въпрос: по какъв начин фирмите трансформират потребителите в лоялни клиенти.

Полудневното събитие ще се състои на 5 октомври в Sofia Event Center (SEC) и ще бъде хибридно: композиция от наличие онлайн и лъчение онлайн.

ще показа български компании, които сполучливо са интегрирали клиентскоцентричното мислене в основата на своя бизнес. Събитието ще даде думата на хората, които са виновни за тези промени. Те ще опишат по какъв начин са ги осъществили и какъв е бил резултатът от тях.

По време на събитието ще има " Експо зона " и демо сцена " Иновации ", където участниците могат да видят образно измененията, които са довели избрани компании до триумф. Предвидена е и новаторска нетуъркинг вечеря за основаване на нови контакти и обмяна на хрумвания.

Едно събитие – доста благоприятни условия за присъединяване

Желаещите да участват на Forbes Innovation Forum могат да избират сред няколко разнообразни благоприятни условия.

Стандартният билет за събитието ви обезпечава достъп до събитието онлайн, което включва презентации, изявленията, полемики, експо зона и конгрес с опция за работни срещи, нетуъркинг сесии, среща онлайн с лекторите.

Билетът “Преживяване” е за тези от вас, които с изключение на във форума желаят да се включат и в новаторската нетуъркинг вечеря с петстепенно меню и селекция от питиета в унисон с усетите на храната.

Мастърклас билетът дава достъп до Мастърклас по нововъведения, проведен от сътрудниците на събитието Launchlabs.sofia (ще се организира на 6.10.2021 година на адрес: ул. „ Мизия “ 23).

Билет Мастърклас “Преживяване” дава цялостен достъп до Forbes Innovation Forum: от лекциите през вечерята до мастъркласа по нововъведения.

Ако нямате опция да присъствате онлайн, за вас сме планували Дигитален билет . Той ви разрешава да следите събитието онлайн.

.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР