Фондьотенът е неизменна част от ежедневния и вечерния грим. Той

...
Фондьотенът е неизменна част от ежедневния и вечерния грим. Той
Коментари Харесай

Кои съставки във фондьотена ви гарантират, че ще остане на лицето ви до вечерта?

Фондьотенът е неизменима част от ежедневния и вечерния грим. Той изравнява кожата на лицето, прикрива недостатъци, белези, разширени пори и петна, трансформира я в идеално платно, върху което да контурирате и създавате грим шедьовър. За да си свърши работата, би трябвало да е определен съгласно вида на кожата ви.

Мазната кожа се нуждае от характерен артикул, с цел да остане недокоснат гримът до края на деня. Сухата се нуждае от основа, която да хидратира добре и да способства за равномерното нанасяне и размазване на фондьотена. Склонната към акне кожа се усеща най-добре с артикул, който не запушва порите и е особено създаден за кожа с недостатъци. Чувствителната кожа се нуждае от гальовен фондьотен, особено основан с грижа за сензитивната и нетолерантна кожа.
Съвети за избор на най-качествения декор дьо загар
Една от стъпките при гримирането е нанасянето на декор дьо загар. Негова задача е да изравни тена, да прикрие несъвършенствата и да придаде...

Основен проблем на дамите, употребяващи фондьотен всекидневно, е сложното му задържане на лицето през целия ден и запазването на грима във типа, в който е в първите часове след нанасянето. Често след няколко часа се виждат попиването на фондьотена в кожата, смяна в цвета му, лъскави сектори или събирането на помадата в гънките, което е неестетично и акцентира и фините линии вместо да ги прикрива. Това прави изборът на верния бюти артикул от основно значение.

За какво да внимавате, в случай че държите фондьотенът ви да е дългогодишен и да издържи недокоснат през целия ден?

Ако държите на дълготрайността, изберете покривен фондьотен, който е с по-гъста консистенция. Леките и ефирни формули, които нямат покривност, доста по-бързо се „ измиват “ от кожата и изчезват. Гримът губи хубостта си. Гъстите и трайни формули устояват и на капризите на времето – дъжд, сняг, влага, горещина. Съдържанието на талк във формулата е добър знак, че фондьотенът ще устои на всичко през дългия ден.

Изберете формула без наличие на масла. Търсете надписа oil free на опаковката. Това ще ви подсигурява, че красивият ви асистент ще остане на лицето от сутринта до вечерта, без да е нужно да поставяте нови пластове или да оправяте грима си в течение на деня, което би било извънредно мъчно, в случай че сте нанесли руж, хайлайтър или бронзант.
5 неща, които вършим, с цел да сме красиви, само че в действителност ни загрозяват
За никого не е загадка, че множеството дами са пъклен суетни. За да запазят младостта и хубостта си по-дълго, представителките на нежния пол...

Силикон – това е главната съставна част на фондьотена, която подсигурява елементарно и отмерено разнасяне без да се образуват петна, продължителност, прикриване на несъвършенствата и изтриване на порите. Силиконът е синтетична съставна част. Той не подхранва, не хидратира, не предлага грижа за кожата, само че подсигурява слагането на декор дьо тена да е елементарно и с съвършен финиш. Ако кожата се нуждае от грижа, поставете подобаваща основа под фондьотена, с цел да я подхраните и овлажните.

Предпочитайте формули, които са водоустойчиви и устойчиви на търкане в облеклата и остават непокътнати при досег. Надписи като long lasting и touch-proof демонстрират, че това е подобаващият фондьотен, който ще се задържи през целия ден върху лицето.

Важна е и техниката за нанасяне. Нанасяйте фондьотена с бюти блендър или с пръсти, в случай че желаете да е по-дълготраен. И не пропускайте да го фиксирате с транспарантна пудра или фиксатор, с цел да удължите живота му.

 
Минерален декор дьо загар: най-подходящият за лятото
Топлото време към този момент е реалност и лъчите, които самоуверено пробиват облаците, осезаемо се отразяват по кожата. Това лято заложете на козметика, ко...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР