Фондацията със седалище в Сиатъл обяви, че ще предложи

...
Фондацията  със седалище в Сиатъл обяви, че ще предложи
Коментари Харесай

Бил Гейтс дарява още 250 млн. долара за изследване на COVID-19

Фондацията " със седалище в Сиатъл разгласи, че ще предложи спомагателни 250 милиона $ за финансиране на научните проучвания, създаването и справедливата доставка на принадлежности за проби, лекувания и ваксини за.
Фондацията приканва за световни задължения с цел да станат през 2021 година налични за всички, които се нуждаят от тях, научните нововъведения, свързани с Коронавирус.
„ Убедени сме, че светът ще се усъвършенства през 2021 година, само че дали ще се усъвършенства за всички зависи от дейностите на международните водачи и техния ангажимент да дават проби, лекувания и ваксини на хората, които се нуждаят от тях, без значение къде живеят или какъв брой пари имат ", сподели Мелинда Гейтс, съпредседател на фондацията.
Това финансиране ще поддържа непрекъснатите нововъведения за създаване на проби, лекувания и, които са по-лесни за огромно произвеждане и снабдяване, с цел да се подсигурява, че има доста варианти, които са по-евтини и могат да се употребяват, гласи известие на фондацията.
" Днешният ангажимент ще поддържа и даването на нови проби, лекувания и ваксини за COVID-19, изключително в страните с ниски и междинни приходи ", се споделя в известието.
 Бил Гейтс: Ситуацията с COVID-19 в Съединени американски щати ще се възстановява до пролетта Бил Гейтс: Ситуацията с COVID-19 в Съединени американски щати ще се възстановява до пролетта
Бил Гейтс, съосновател на Майкрософт и един от най-богатите хора в света, чака напролет нормализиране на обстановката в Съединени американски щати с появ...
Освен това финансирането ще бъде употребявано, с цел да се даде опция на страните да употребяват съвременни технологии и системи за доставка, с цел да възнамеряват и внедрят въвеждането на ваксини.
" Имаме нови медикаменти и повече евентуални ваксини, в сравнение с бихме могли да чакаме при започване на годината. Но тези нововъведения ще спасят живота единствено в случай че излязат на бял свят ", сподели Бил Гейтс.
Експертният опит на международните организации, като Глобалния алианс за ваксини и имунизация, може да бъде употребен за справяне с логистичните провокации, сподели Мелинда Гейтс.
„ Следващата фаза на битката с тази пандемия ще бъде доста по-скъпа от първичното създаване на безвредни и ефикасни ваксини “, сподели Марк Сузман, който е от оперативните шефове във фондация „ Гейтс “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР