Фондацията на социалния министър Иванка Шалапатова е спонсорирана от канадската

...
Фондацията на социалния министър Иванка Шалапатова е спонсорирана от канадската
Коментари Харесай

Социалната Иванка дарявана от Дънди Прешъс“

Фондацията на обществения министър Иванка Шалапатова е спонсорирана от канадската компания, изнасяща златото на България „ Дънди Прешъс “. Това излиза наяве от уеб страницата на неправителствената организация „ За нашите деца “, чийто дълготраен шеф е министърката, фенка на ЛГБТИ придвижването, написа „ Филтър “.

Шалапатова е номинация персонално на премиера Николай Денков. Била е заместник-министър на труда и обществените грижи и в служебното държавно управление на Марин Райков през 2013 година

Фондацияте на Шалапатова „ поддържа “ децата и е една от водещите в България. Финансирането от страната е 1,9 милиона лв., разкрива докладът за активността на „ За нашите деца “ през 2022 година Само за 5 години, сред 2011 година и 2016 година фондацията на Иванка Шалапатова пък е получила общо към 22 млн. лв.. 

Един милион лв. пък са приходите от планове и 711 000лева от корпоративни сътрудници. Това са огромните компании, които подаряват, като една от водещите е „ Дънди Прешъс “ — канадската компания, която повече от 26 години копае българското злато и го изнася зад граница, за което заплаща обидно ниската концесионна такса от 1% от добитото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР