Фондация „За Нашите Деца“ стартира спешна програма за спасяване на

...
Фондация „За Нашите Деца“ стартира спешна програма за спасяване на
Коментари Харесай

Фондация „За Нашите Деца“ стартира дарителска кампания „Мисия Украйна“

Фондация „ За Нашите Деца “ започва незабавна стратегия за избавяне на 1 400 деца и фамилиите в Украйна.

Регионалният алианс , включващ организации от България, Молдова, Грузия и Украйна, произлизащи от общата организация „ Every Child “, се сплотяват в поддръжка на децата на Украйна, посредством P4EC Украйна. Четирите организации подписаха съглашение за поддръжка, което подсигурява положителното ръководство на програмата и бистрота на разходваните средства.

Фондация „ За Нашите Деца “ е координатор на акцията в България. Тя работи директно с украинската организация в поддръжка на деца в неравностойно състояние Партнерство "Кожній дитині " (Partnership for Every Child Ukraine), в която екип от 18 експерти се пробва да помогне на 1400 деца, настанени в приемни фамилии и фамилии на близки и родственици . Към сегашния миг всички те са на територията на Украйна и не могат да избягат от войната.

„ Нашите украински сътрудници са в последна потребност от незабавна поддръжка, с цел да могат да обезпечат храна и чиста вода, съществени филантропични, санитарни и здравни помощи. Чрез нашите Комплекси за ранно детско развиване в София и Пловдив ще поддържаме с психическа помощ и украинските фамилии, които към този момент са в България. “, оповестиха от фондация „ За Нашите Деца “.

Всеки, който желае да помогне, можете да подари по банков път или онлайн на уеб страницата на фондацията, където ще намерите повече информация за акцията:

Всички дарения ще бъдат ориентирани към благотворителната организация Партнерство "Кожній дитині " (Partnership for Every Child Ukraine) и към програмата на фондация "За Нашите Деца " за поддръжка на украински деца и фамилии, пристигнали в България.

 Фондация За Нашите Деца Фондация „ За Нашите Деца “

Програмата за поддръжка включва:

♥ в грижата за сигурността на 1 400 деца и фамилии (приемни, близки и роднини).

♥ Осигуряване на храна, медикаменти, чиста вода, санитарни материали и други нужни консумативи.

♥ Комуникационни средства за връзка сред обществените и филантропичните служащи и фамилиите с дребни деца – телефони с интернет и таблети.

♥ Автомобили за превозване и даване на филантропична помощ на територията на Украйна и превозване на децата и фамилиите на по-безопасно място.

♥ Хуманитарна помощ на украински деца и фамилии, които са прекосили границата на Украйна и са се насочили към Молдова.

♥ Хуманитарна, обществена помощ и психо-социална поддръжка на украински фамилии с дребни деца, пристигнали в България посредством обществените услуги в двата Комплекса за ранно детско развиване в София и Пловдив.

Фондация „ За Нашите Деца “ поддържа непрекъсната връзка със своите сътрудници от P4EC Украйна, с цел да се осведоми за ситуацията в засегнатите региони, както и за непрекъснато увеличаващите се потребности от филантропична помощ.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР