Фондация Пловдив 2019“ публикува проекта на 25-метровата кула, която ще

...
Фондация Пловдив 2019“ публикува проекта на 25-метровата кула, която ще
Коментари Харесай

Ето я кулата, която ще изникне в центъра на Пловдив

Фондация „ Пловдив 2019 “ разгласява плана на 25-метровата кула, която ще бъде издигната на бул. „ Цар Борис Трети Обединител “ за откриващото събитие за Европейска столица на културата на 12-ти януари.

Тя съставлява платформа със стесняващи се една над друга тераси, сходно на Вавилонска кула. Стъпаловидната кула ще бъде със подиуми и LED екрани. Ще бъдат построени и два подиума с дължина от по 125 метра.

„ От тази концепция стартира всичко! През последните месеци изминахме дълъг път. Развихме я, с цел да покажем Пловдив – Европейска столица на културата 2019 по един невъобразим метод. А по какъв начин ще наподобява всичко и на какво ще се насладим #заедно на откриващата гала на 12 януари, ще споделяме през идващите седмици! “, написа в известието на фондацията.

Изграждането на сцената постанова затварянето на булеварда още на 27 декември. Мобилната зала, която следва община Пловдив да закупи, ще бъде инсталирана на Централния площад за Панаир на храните. Сцена ще бъде построена и в „ Капана “, написа БНР.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР