Фондация MacArthur ще отпусне още $100 милиона за един проект

...
Фондация MacArthur ще отпусне още $100 милиона за един проект
Коментари Харесай

$100 милиона за собствен капитал: Новият голям залог и мандат на фондация MacArthur

Фондация MacArthur ще отпусне още $100 милиона за един план в третата апаратура на своя световен конкурс 100&Change, който за първи път изисква претендентите да адресират многообразието, равнопоставеността и проблемите на приобщаването, разгласи фондацията в сряда.

Първото предизвикателство 100&Change беше присъдено през 2017 година на съдействие сред Sesame Workshop и Международния избавителен комитет за даване на просветителни стратегии за деца бежанци в Близкия изток. Четири години по-късно Community Solutions, основана в Съединени американски щати организация с нестопанска цел, която работи за понижаване на бездомността, получи деветцифрена безплатна помощ.

Новото условие участниците в 100&Change да включват многообразие, правдивост и приобщаване, или DEI, в техните заявки за безплатни средства идва, защото разнообразни институции в цялата страна са разпуснали сходни старания. Камарата на представителите на Съединени американски щати закри службата си за многообразие и приобщаване в последния си б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР